Hofleverencier

Vouwkartonnage in een meer dan breed scala van uitvoeringen

Acket – hofleverancier sinds 2009 - mag zich een van de oudste bedrijven in de Nederlandse vouwkartonnage-industrie noemen. Een groot deel van onze vouwkartonnage wordt geleverd aan de voedingsmiddelen industrie in de Benelux. Speerpunt daarbij zijn de vouwkartonnage producten voor de retail brand en de private labels. 

Lassie vouwkartonnage verpakking

vouwkartonnage (SUS) – offset drukken – stansen – vensteren met polyflex, vouwplakken langsnaad

Heijnz de Ruiter verpakking

vouwkartonnage (GC2) – offset drukken + matte dispersielak + UV spotlak – hotfoil – standen + pregen = vouwplakken langsnaad

Op onze productoverzicht pagina krijgt u een indruk van diverse gerealiseerde vouwkartonnage verpakkingen

Flexibele levering vouwkartonnage

Door onze flexibiliteit, de korte doorlooptijden en een uitgekiende techniek kent Acket onder andere een sterke positie in vouwkartonnage in het koelverssegment.

American Beef Burger vouwkartonnage

vouwkartonnage (SUS) – offset drukken – hotfoil – stansen – vouwplakken langsnaad

Productie proces vouwkartonnage

Op de pagina productie processen vouwkartonnages vertellen we u graag wat meer over de mogelijkheden.
De DTP afdeling verwerkt de aangeleverde bestanden in ArtPro waarna een drukproef wordt voorgelegd aan onze opdrachtgever. De Computer to Plate installatie belicht de drukplaten volledig geautomatiseerd, binnen 5 minuten.

Drukken (UV) lakken, veredelen, stansen, vensteren, vouwen/plakken: onze ervaring, in combinatie met een breed machinepark, geeft ons de mogelijkheid vrijwel iedere constructie in vouwkartonnage te produceren.

Betrouwbare leverancier vouwkartonnage

Acket heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van vouwkartonnage en direct bedrukt microgolf karton.

Onze historie in vouwkartonnage begint – als verpakker van margarine – in 1884. Onder invloed van de sterk opkomende regionale industrie heeft Acket zich uiteindelijk gespecialiseerd in vouwkartonnage.
Als een van de oudste verwerkers van G-golfkarton heeft Acket zich kunnen ontwikkelen tot dé specialist in rechtstreeks off-set bedrukt G-golfkarton.

Meer weten over onze uitgekiende vouwkartonnage mogelijkheden?

Een persoonlijke bandering: daar staan we voor.
Op onze contact pagina vindt u niet alleen de juiste persoon voor uw vraag of opmerking, u kunt ze ook zien, zodat u weet met wie u praat of mailt.

Neem gerust contact op, we staan u graag te woord.

Ook via onze LinkedIn pagina kunt u op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen, nieuwsberichten en activiteiten.