Hofleverencier

Historie

Wanneer Jan Acket in 1884 een drukkerij opzet, doet hij dat hoofd- zakelijk om de krant ‘De Stad Oss’ te kunnen uitgeven. Jaren later legt hij zich toe op handelsdrukwerk en het drukken van wikkels voor het verpakken van margarine. Door de opkomende regionale industrie wordt Acket een specialist in kartonnen verpakkingen.

In 2004 slaagt Acket drukkerij kartonnage bv er in de activiteiten van Cartonnagefabriek D.Miedema b.v. uit Nieuwegein over te nemen. Ook Miedema was een van de belangrijke, gerespecteerde spelers op de Nederlandse markt. Eind 2008 heeft Acket de overname van Van Gorp Vouwkartonnages BV uit Tilburg gerealiseerd. Alle activiteiten vinden tegenwoordig vanuit een centrale vestiging in Oss plaats.

Acket drukkerij kartonnage bv heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een van de grootste en modernste bedrijven op het gebied van vouwkarton en direct bedrukte microgolf verpakkingen in Nederland.

Een groeiend aantal afnemers in food- en non-food sector vertrouwen de ontwikkeling en productie van hun verpakkingen aan Acket toe. Voor hen is de verpakking niet alleen een productbescherming, maar ook een wezenlijk onderdeel van de marketingstrategie.

Acket heeft een ervaring opgebouwd van meer dan 130 jaar. Die ervaring wordt, continu en in iedere opdracht, gebruikt om een optimaal product te realiseren. Een platte organisatie houdt daarbij de lijnen kort en de flexibiliteit hoog.