Hofleverencier

Kwaliteit, milieu en samenleving

Voor onze actuele certificaten zie de lichtblauwe balk onderaan onze homepage

Het handhaven van kwaliteit in elk bedrijfsonderdeel is altijd in het belang is van de opdrachtgever én van de eigen onderneming. Het kwaliteitssysteem is diep in de organisatie geworteld en wordt breed gedragen. Om ook onze opdrachtgevers te overtuigen van onze inzet en motivatie op dit gebied, heeft Acket het systeem laten certificeren door Dekra volgens de ISO 9001 normen.

Uiteraard komt Acket ook tegemoet aan de specifieke eisen uit de voedingsmiddelen industrie. Hiervoor is een risico inventarisatie volgens HACCP richtlijnen uitgevoerd en vervolgens is Acket BRC-IoP gecertificeerd (categorie 1) door Lloyd’s Register QA.

Naast kwaliteit en voedselveiligheid, rekenen wij ook de bescherming van mens en milieu tot wezenlijk bedrijfsissue. Sinds Acket, in 1993 al, als pilotbedrijf fungeerde voor de Stichting Interne Milieu Zorg (SIMZ), heeft dit beheerssysteem zich ontwikkeld tot een volwassen instrument.

Deze certificering is inmiddels omgezet in een internationaal meer aansprekend ISO14001 certificaat.

Op het gebied van gezondheid en veiligheid is Acket gecertificeerd volgens de OHSAS 18001 norm.

PEFC   

Om tegemoet te komen aan beheersing en duurzaamheid van de keten van verantwoorde bosbouw tot verantwoordelijke consument is Acket FSC® en PEFC gecertificeerd en mag/ kan dus FSC® of PEFC gecertificeerde verpakkingen leveren.